Bikini boogie woogie

Een nieuw ‘jaar’, betekent ook een nieuw seizoen voor Op en Top Vrouw! En het seizoen wordt echt te gek. Ik denk dat ik voor alle dames spreek als ik zeg, ‘wie had dat gedacht’. Ik weet nog goed dat Gezina naar mij toe kwam en vertelde dat ze graag bezig wilde met kleinkunst voor vrouwen. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik had namelijk 2 week daarvoor opgeschreven in mijn gebedsboekje dat ik me wilde uitstrekken naar nieuwe dingen. En dat ik verlangde naar iets met kleinkunst… speciaal voor vrouwen…

Daar begon het… en nu zijn we alweer een jaar verder. De try-out is achter de rug. De eerste shows zijn al geweest en we staan voor een nieuw jaar. De dromen lijken te blijven komen en het concept blijft groeien en bloeien. Wij ervaren al jullie lieve feedback als een enorme zegen en we zijn dankbaar. Dankbaar voor alles wat er afgelopen jaar gebeurd is en wat er nog komen gaat.

En wat gaat er dan allemaal gebeuren? Ik zal je een klein beetje vertellen… Naast de boekingen die we mogen ontvangen, organiseren we een windstreek tour. We hebben 4 data – 4 plaatsen in oost – west – zuid en noord- Nederland en daar gaan we de show opvoeren. De data kan je vinden op de site. De tour zal plaats vinden in het voorjaar. We hebben een ‘try -out’ in november.

Leuk toch!? En denk je nou… ik ben al geweest… kom dan zeker nog een keer… want… we hebben ook drie nieuwe nummers (titel). Afgelopen vrijdag hadden we onze eerste schrijvers-sessie van het jaar en het gaat te gek worden. Drie mooie, ontroerende, nieuwe liedjes die we jullie te gehore mogen brengen.

En tja… wie weet wat er nog op ons pad komt… een cd? Show nummer 2?

Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook. Je kan ons volgen via Facebook en insta:opentopvrouw. Ook zal ik (proberen) regelmatig een update-je te schrijven over de gang van zaken, optredens, mooie reacties, opkomende data, toffe acties en nog veel meer.

Heel veel liefs van ons

Op en Top Vrouw

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP